江西成人高考|江西成人高考招生|南昌成人高考 —成人高考高起专是高中(中专)起点学历报考专科学历的简称。目前高起专主要是针对在职人员的教育而言,如成人教育,网络教育等。很多报考人员没有达到高中或中专的学历,为了照顾他们的求学意愿,在报考的时候可以帮他们破格报高起专。这是采取宽进严出的方式,也是为了促进教育的发展...
  设为首页 | 加入收藏 | 繁体中文   
 
网站首页 | 校院概况 | 新闻资讯 | 招生信息 | 成人教育 | 问题解答 | 文件下载 | 就业指导 | 在线报名 | 联系我们
  新闻中心
新闻动态
招生信息
自学考试
成人教育
问题解答
就业指导
重要公告
成考试题
行业新闻
   首页 > 信息内容
江西成人高考-《英语》考试试卷及答案解析
发布者: 发布时间:2019/8/23 阅读:199

III.Cloze (30 points )

 

  Direction : For each blank in the following passage, there are four choices marked A, B, C and D. Choose the one that is most suitable and mark your answer by blackening the corresponding letter the Answer Sheet.

 

  Physical activity through sports can enhance your childs physical health. Sports can also have a positive effect on his mental health. Sports participation helps children ___21___ life skills suck as learning to ___22___ with loss and disappointment these mental health benefits can be ____23____ helpful during the challenging years of adolescence.

 

  As your child grows and his body changes, confidence and self-esteem ___24___ from a positive body image. ____25____ sports participation helps your child____26____ a healthy weight and see his body as a ___27___ to succeed on the

 

  playing field. A good body image improves mental health so that your child is less ___28___ to experience feelings of low self-worth.

 

  Children who participate ____29___ sports must learn to work with their teammates to ____30____ a goal. Through sports, a child is ___31___ to build confidence in his abilities. Winning does not have to be the only confidence builder. A ___32___ pass or assist during a game also improves confidence.

 

  Exercise and sports participation have been ___33___ to have antidepressant (抗抑郁的) effects. Children who play sports generally report having a positive ___34___ on life. Improved self-esteem can ___35___ a child not only in sports events, but also in academic performance.

 

  21. A.stimulate B.develop C.motivate D.create

 

  22. A.deal B.make C.disagree D.struggle

 

  23. A.actually B.specifically C.especially D.merely

 

  24. A.arise B.raise C.lift D.move

 

  25. A.Typical B.popular C.Common D.Regular

 

  26. A.retain B.reserve C.maintain D.prevent

 

  27. A.form B.tool C.symbol D.technique

 

  28. A.likely B.hardly C.gradually D.really

 

  29. A.on B.in C.with D.over

 

  30. A.settle B.arrive C.obtain D.achieve

 

  31. A.able B.capable C.qualified D.skilled

 

  32. A.frequent B.free C.successful D.gradual

 

  33. A.implied B.applied C.referred D.shown

 

  34. A.meaning B.outlook C.expectation D.approach

 

  35. A.improve B.demand C.benefit D.promote

 

 

 

答案:

21.B 22.A 23.C 24.A 25.D

26.C 27.B 28.A 29.B 30.D

31.A 32.C 33.D 34.B 35.C

 

 
 

打印本页 || 关闭窗口
  保育员培训  +  湖南成人高考  +  南昌理工学院  +  科德机构  +  考学网  +  江西成人高考报名中心  +  江西成人高考网  + 
 
璧CP澶13004595鍙-1